Най-младият промоутърски екип за дъбстеп музика и градска култура PLATFORM става лейбъл!

Дебютното издание със заглавие PLATFORMULA 1 е първата българска дъбстеп компилация, съдържаща 13 парчета от някои от най-добрите български продуценти.
PLATFORMULA 1 ще бъде представена подобаващо със специално парти на 15 март в клуб Алкохол под мотото Move Forward.

Компилацията включва парчета за любители както на по-интелектуалното, deep звучене, така и за тези, които не могат да живеят без смазващ психиката, тежък саунд. Разбира се, нивото и качеството на всички парчета се цели в небето.

Специалното участие в PLATFORMULA 1 е ексклузивният трак на единствения български дъбстeп продуцент със световна популярност - BALKANSKY а.к.а. COOH. За галактическата класа на изданието допринася и участието на бързата уста от Изтока и национален и световен бийтбокс шампион SKILLER. В компилацията ще чуете още Волтрон-дуото на артистите Jamezz Bongg и MONK –BASSCATZ , влюбените от пръв поглед - BASHMENT & GRIGOVOR, проекта -99 на Soulslept и Aesley, както и неразделните SOUNDFORIA. Със спиращ дъха трак се включва DJ DARKSTEP – главният виновник за съществуването хип-хоп лейбъла ILLMATE . Дейно участие взима и незнайният войн D$POT, в чието секретно досие присъства стабилна биография в електронната музика. Младите и зелени имена в PLATFORMULA 1 са изненадващият ALGORIDDIM, чудният L33, мелодичният VALLEW и нежната бийтбокс фурия PE4ENKATA. С един динамичен и дълбок като морето трак в компилацията влиза и MINDSPIN от BASSWARRIORS – основателят на първото в България дъбстеп и drum’n’bass-a радио.

Познати и непознати – всички тези имена ще бъдат представени за първи път заедно на 15 март в клуб Алкохол, където всеки, заплатил вход, ще получи диск от лимитираната серия на PLATFORMULA 1.

Входът за дамите ще е безплатен до 00.00 часа