Първият клип за Новата 2017-та година, който зрителите ще могат да видят днес, e на Ави Бенеди.

Песента е със заглавие “Войната в мен” и ще направи своята официална премиера в официалния канал Planeta Official в You Tube точно в 17:00 часа, в ефира на “Планета HD” ще се излъчи в 19:00 часа, а по “Планета” в 21:00 часа.

Ави Бенеди този път поднася една чувствена балада, с много силен текст, написан от Анастасия Мавродиева. За радост на многобройните си почитатели в България, певецът отново пее на български език.



Режисьор на лентата отново е брата на изпълнителя, Лиор Бабадост. Той от своя страна е заложил на оригинален сценарий и изчистена визия. Главната женска роля е поверена на нежната и красива класическа балерина Мартина Сергеева. Тя внася онази неуловима феерия, който те кара да мечтаеш и да се потопиш в музикалната любовна приказка, разказана от Ави Бенеди.



Певeцът сподели пред телевизия “Планета”, че в началото на 2017-та година се чувства зареден с много творческа енергия и тепърва ще радва своите почитатели с нови интересни проекти. Ханука, която тази година съвпадна с Коледа и Нова година Ави Бенеди прекара със своето семейство и приятелите си във Виена.