По всичко личи, че след смъртта на Хю Хефнър Playboy е тръгнал по съвсем нов път.

Първо бе появата на транссексуален модел на страниците на Мъжката библия, а сега списанието изненадва с нещо нечувано досега - първия пухкав модел.

Playboy се слави със стереотипите си за красота, които не са се променяли от десетилетия - типичното зайче на списанието е русокоса дама с пищен бюст и слаби крака.

Е, Моли Констабъл не се вписва в нито един от тези критерии, но явно след смъртта на Хефнър от изданието са решили, че биха могли да разширят концепцията си за сексапил. Моли е открита за света на модата за първи път през 2012 г., след като нейни снимки придобиват голяма популярност в социалната мрежа Instagram и влиза в списъка на списание Vogue за проспериращи модели.

 

4 PLAYBOY BY @HEATHERHAZZAN @CALVY.CLICK @THISISCLAY

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on

"Когато агентите ми казаха, че ще снимам за Playboy, не бях много добре настроена заради историята на списанието. Но щом разбрах, че ще ме снима Хедър Хазан, притесненията ми се изпариха. Снимали сме заедно и преди и това са любимите ми снимки. Иска ми се всички да ни наричат "просто модели" и да преминем към по-важните теми от живота. Размерът, който носиш, не е проблем - всички вършим едно и също", споделя Моли.

Смятате ли, че е крайно време Playboy да разшири концепцията си за красота и сексапил или по-скоро изданието би трябвало да остане вярно на традицията?

Текст: Woman.bg