Български клип за швейцарска марка от български режисьор със сръбски актьор, бе заснет на гръцки остров по полски сценарий под зорката лупа на Швейцария, Англия и Южна Африка.

Това е първият в света клип на KIT KAT® , заснет в линия с новата голяма идея зад марката от българския режисьор Камен Калев, нашумял в последните седмици с филма “Островът” със знаменитото участие на Летисия Каста.

Клипът е разработен специално за лансирането на продукта KIT KAT®! 4 Fingers в България - най-популярният шоколадов десерт под марката KIT KAT® в света. Рекламният клип е световен дебют на новата голяма идея зад KIT KAT® - резултат от обединяването на сили от 14 държави, сред които и България и редица важни срещи в най-разнообразни точки на планетата, първата от които се състоя през май 2010 г. във Варшава. След близо година и половина международна стратегическа работа новата идея на марката ще види бял свят за първи път в България, благодарение на работата на екипите на Нестле и JWT в България и Полша и под пряко наблюдение на Централата на Шоколадовия бизнес на Нестле в Швейцария и глобалния творчески екип на JWT.

За реализацията на тази толкова важна продукция екипите на Нестле България и HutsJWT се довериха на българската продуцентска компания PushPull. Клипът е заснет на живописния гръцки остров Скопелос, който вече има опит във важните продукции – неговите диви плажове и уютно селце са били снимачна площадка на филма “Мама Миа” със звездното участие на Мерил Стрийп и Пиърс Броснан.

Новата голяма идея на марката, която оживява в телевизионния клип, показва как едно толкова малко нещо като добрата кратка почивка може да има неподозирана сила. Историята на един корабокрушенец ни разказва за свежия поглед върху живота след почивката и емоционалното презареждане за всичко, което предстои.

Въпреки драматичните метеорологични условия - дъжд, вятър, черни облаци и бурно вълнение, режисьорът и неговият екип убедително ни пренасят на един екзотичен, далечен, самотен остров, където наистина няма какво друго да правиш, освен да си вземеш заслужена доза прекрасна почивка.