Фолк певицата Емилия и почерненият бизнесмен Жорж Башур се ожениха тихомълком, научи първо HotNews. Двойката се е врекла във вечна вярност без много шум със скромно тържество по обясними причини - наскоро любимия й загуби първородния си син Феди в тежка катастрофа. Въпреки спекулациите, че след този инцидент ангелогласната блондинка и бизнесмена ще се разделят, те направиха точно обратното и стигнаха до олтара. Красавицата слага булчинска рокля за втори път в живота си, преди това тя има един неуспешен брак със свиленградският бизнесмен Красимир Георгиев - Митничаря, а от Коко Динев има две деца, но така и не стигнаха до менделсон. На сватбата й с Жорж са присъствали само най-близките им хора. 

Преди броени минути Жорж и Емилия смениха семейния си статут във Фейсбук съответно на "Женен" и "Омъжена", като певицата промени и фамилията си на Башур. Това е повече от ясно за случилото се между тях. Двамата са подписали в брачното днес, тъй като вчера звездата на "Пайнер" имаше участие.

Между впрочем в последно време певицата е затрупана от ангажименти и почти няма седмица без клубни изяви. Преди да се върне на работа, тя дълго време отказваше каквито и да било участия и беше плътно до Башур в изключително трудния за него момент.

Жорж Башур побеля и остаря за една нощ след ужасяващата катастрофа, при която почина сина му Феди. Отчаяният родител качи преди дни своя снимка с изпълнителката, на която ясно се вижда бялата му брада. Въпреки огромната болка, двамата влюбени са по-близки от всякога и не случайно са взели решение да узаконят връзката си, което станало спонтанно, твърдят близки до тях. 

Милион и половина пък са гледали последната й песен „Завинаги“ само в един от каналите за видеосподеляне. Засега тя категорично отхвърля поканите за интервюта или дори изявление, с които я бомбардират от всякъде, като обяснява, че още не е готова да говори пред цяла България за драмата, белязала живота й и този на Башур.