След като в края на август три от видовете билети бяха изчерпани, организаторите от Keen Actsрешиха да дадат възможност на повече меломани да станат част от дългоочаквания първи голям концерт на Imany у нас.

Последвалите преговори с мениджмънта са успешни и това ще позволи пускането на допълнителни категории. Целият втори балкон е вече отворен, като новите места са на цени от 50, 55 и 60 лв.

По всичко личи, че интересът към европейското турне на Imanyе голям. Изключително позитивни са отзивите за първия концерт от него, който се състоя пред пълна зала преди броени дни във Франция. Преди датата в София се нареждат още Люксембург, Швейцария и три концерта в Полша.

Въпреки интензивния си график, френската певица, чийто корени я свързват с екзотичните Коморски острови, не пропусна да покаже съпричастност и отдаденост към случващото се в последните дни. Тя подкрепи полските жени, включвайки се в акцията „черен понеделник“ с послание в социалните мрежи, подкрепящо протестите от тази седмица, свързани с правото на собствено решение за прекъсване на бременност.

Самата Imanyотскоро е майка и даже се очаква да пристигне в София в компанията на сина си. От страна на професионалната й компания пък ще я очакваме заедно с невероятния ѝ бенд, включващ запомнящото се присъствие на двамата челисти Rodolphe Liskowitch и Julien Grattard, както и виртуозния китарист, който познаваме от акустичните й изяви в намален състав – Taofik Farah.
Грандиозното шоу на Imanyи нейния страхотен бенд обещава да ни запознае с новия албум, но и да ни припомни любимите ни вече песни от досегашната ѝ авторска продукция.

Билетите за концерта на19-и октомври в зала 1 на НДК са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на EVENTIM.