На втория рожден ден на The Mall днес финалистките в риалити формата ''Пътят към короната 2'' по TV7 дефилираха пред посетителите на търговския център, а една от тях - Мартина Козлова, дори отпразнува собствения си рожден ден на специалното събитие.

Габриела Василева, Милена Борисова, Александра Михайловска, Паула Коленцова, Краси Гешева, Виктория Фазлийска, Натали Воденичарова, Ясмина Халаф, Петя Илиева, Мими Желева, Мартина Козлова, Радостина Турлакова, Ина Манчева представиха модели на световноизвестни модни марки. Ревюто водиха Наско Михайлов, водещ на формата, а отскоро известен и като адвокат Борис Видолов в новия адвокатски сериал на TV7, който стратира на 25 април, и Мис България 2011 Ваня Пенева. Стотици фенове се снимаха с 13 финалистки в ''Пътят към короната 2'' и водещите и получиха автографи от фаворитките си.

Грандиозният финал на ''Пътят към короната 2'' ще се излъчи на живо в ефира на TV7 на 28 април (събота) от 20:00. Дотогава зрителите могат да гласуват за своята фаворитка за титлата на официалния сайт на конкурса . До снимката на всяка една от кандидатките се изписва броят на събраните гласове, като феновете могат да следят как се представя тяхната избраничка и мястото, което тя заема спрямо своите конкурентки.

Момичето, което получи най-много гласове на публиката, освен материална награда, ще получи и предимство на финала на конкурса Мис България 2012. Кандидатката на публиката ще има един глас повече, който ще е равен на глас на член на журито. Освен това красавицата ще получи изящно бижу от едни от най-уважаваните европейски производители на бижута Altinbas Jewellery.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса: и Facebook страницата: