Най-новият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули“ тръгва с предпремиерни прожекции в кината от 16 април. Само три дни преди това, на 13 април, в зала 1 на НДК ще се проведе и Галапремиерата. По червения килим се очаква да минат актьорите на лентата Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (БобиЧаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза), както и екипа създал филма.



В продажба са и ограничено количество билети за Галапремиерата. Всеки който желае да гледа филма в компанията на актьорите и екипа може да го направи като закупи своя билет от касите на НДК или от линка: https://bit.ly/2PZLCvk „За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас.“, споделя Виктор Божинов, режисьор.

Галапремиерата на „Голата истина за група Жигули“ е част от Киномания и ще се проведе съобразно всички епидемиологични мерки. Филмът се разпространява от BTV Studios.