Димитър Рачков и Мария Игнатова вече няма да водят предаването "Господари на ефира", което осмива всички гафове на телевизиите и преследва всевъзможни мошеници, измамили граждани, и институции, които не си вършат работата.

Рачков и Игнатова ще отведат със себе си и симпатичното кученце Моли, което вече няма да щъка с различни тоалети покрай водещите на култовото предаване и да весели зрителите със собствените си реакции на онова, което се случва в студиото.

Двамата влюбени, които „Господари на ефира” събраха под един покрив, излизат във ваканция.

Новите водещи се пазят в дълбока тайна. Според правилата на предаването те се сменят на шест месеца, а в случая това съвпада с края на 2010-та и началото на 2011-та. В първите дни на новата година единият от бъдещите спикермейкъри на „Господарите” ще бъде добре познатия на зрителите Малин Кръстев, научи „БЛИЦ”.

Той обаче няма да се появи в компанията на досегашния си партньор Васил Василев-Зуека. Любимецът от „Ку-ку” щял да прекара целия януари в Чили, където е на снимки, така че за Малин се търси друга половинка. Продуцентите обаче отказват да съобщят името на другия водещ. Тe все още търсят окончателно решение.