Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от четири месеца и крият края на връзката си дори от колегите си в “Пълна лудница” и “Господари на ефира”, пише “Всеки ден”.

Двамата се скарали още преди лятната ваканция, която планирали да изкарат заедно. Водещата се изнесла от общото им жилище в покрайнините на София и живеела сама със сина си Виктор в апартамент в центъра на столицата.

Рачков пък останал съвсем сам в луксозната къща, която се намира в затворен комплекс в Панчарево.

Двамата живееха там от две години и се нанесоха около година, след като връзката им стана публично достояние.

За раздялата на двете звезди от Би Ти Ви се шушукало от доста време, защото Рачков и Мария не са се появявали заедно по ВИП събития още от пролетта. Двойката обаче отричаше слуховете.

Миналата събота Игнатова се появила соло на партито по случай рождения ден на продуцента Джуди Халваджиян. Никой от присъстващите не коментирал, че Рачков го няма.

Мария и Рачков се били договорили, че ще пазят в тайна от широката публика крушението на любовта си, за да поддържат висок рейтинг на предаванията си и да не загубят рекламни договори и платени участия, които изпълняват най-често в комплект като любовна и сценична двойка.