Разривът в отношенията на една от най-обичаните двойки в хайлайфа – тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова се потвърди официално.

Двамата обаче са поели по различни пътища още през януари, научи „Монитор“.

Звездната двойка бе поставяна от клюката в различни любовни триъгълници. Според анонимни източници, чаровната блондинка не само имала нов мъж до себе си, а и се готвела за сватба. Именно годежът провокирал екранната половинка на Зуека да направи официално изявление за краха на любовните им отношения.

„Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. "журналисти" и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!“, гласи то.

„Няма никакъв годеж. Още малко ще излъжат, че са тайно женени и с по три нови деца. Всеки от тях живее сам.“, заяви пред „Монитор“ източник, близък до водещите .

Междувременно вървят догадки кой е новият избраник на Игнатова и изобщо има ли такъв. Двама обаче са спряганите за кандидат-младоженци. Единият е цирковият акробат Енчо Керязов, чието име се свързва с това на Мария от февруари. Двамата били забелязани да интимничат на юбилея на продуцента Маги Халваджиян в столично заведение. В подкрепа на това твърдение, Рачков не се появи по време на празненството, което учуди присъстващите.

Другият е неизвестен по-млад мъж, който папараците на Николета Лозанова заснеха в компанията на 37-годишната красавица. По последни данни обаче той бил шофьор на майка й. Не по-малко бяха и предположенията, че Рачков е оставил Мария заради нова изгора. Най-често забъркваните в триъгълника имена бяха тези на попфолк дивата Преслава и адреналинката Радинела. За последно като едно цяло се говореше за комика и Игнатова през миналия декември, когато обмисляха опцията за общ наследник.