Димитър Рачков се е оженил тайно за Мария Игнатова преди няколко седмици. Сватбата е била в много тесен кръг пред около 10 човека – предимно хора от семейството. Церемонията била доста скромна, а почерпката била в шикозен италиански ресторант, съобщи ексклузивно „Уикенд“.

Най-вероятно догодина ще има по-пищна сватба, която вече ще е официална и на нея ще бъдат поканени повече хора. Сега самият Рачков настоял да закара Мария под венчило, за да я впримчи в оковите на брака. По този начин Митко се надявал да усмири непокорната красавица.

Любопитен факт е, че на церемонията е присъствал и брата на актьора Петър, от когото всъщност се разчу, че е имало годеж. Самият той се е похвалил, че е бил на сватбата на брат си, пред свой приятел в Бургас, който пък информира „Уикенд”. Години наред Димитър и Петър Рачкови бяха жестоко скарани заради криминалните изцепки на последния. Напоследък обаче двамата са се помирили, а шоумена дори помагал на родственика си да се изчисти пред закона.

Само допреди няколко месеца Рачков и Игнатова не можеха да се гледат. След като няколко години делиха заедно покрив и постеля, те изненадващо скъсаха всякакви отношения през 2017-а. Впоследствие се разбра, че причина за разлъката им е изневяра на Игнатова - русокосата хубавица кръшнала с цирковия артист Енчо Керязов. Чак в началото на пролетта бургазлията прости прелюбодейството и с невярната му изгора подновиха връзката си. Те вече живеят заедно, а след сватбата си в началото на юли заминали на истински меден месец в Италия.

„Докато бяха разделени, Митко всячески се стараеше да саботира кариерата й. Той постави ултиматум тя да бъде отстранена от екипа на „Господари на ефира”. Може би Мария се върна при него, защото разбра, че всичките й професионални пътища ще бъдат отрязани”, коментират в шоу средите.