Един от най-въртяните през годините тв тандеми се оказа и най-дразнещ зрителите, сочи проучване на HotNews. Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека оглавиха анкетата ни, след като преди месец ви попитахме "От кои тв персони искате да си отдъхнете?" 22% от участващите в запитването са посочили комиците като най-досадни. Това очевидно се дължи на експлоатирането на тези образи в ефира. Постоянно плямпащите глупости шоумени са абонирани за всички продукции на Магърдич Халваджиян. "Господари на ефира", "Като две капки вода", а сега и "Маскираният певец" са запазена територия за превърналите се в банални образи.

За съжаление дотук не се изчерпва с кадрите от свитата на Магърдич Халваджиян. Класирана на второ място е Гала, която събира 18.51%, а журналистката Кристина Патрашкова, която е част от панела на "На кафе" взима приблизително 16% от негативния вот.

Проучването ни показва, че на публиката й е дотегнало най-вече от баналните лица на Нова телевизия, но и от конкурентната Би Ти Ви има изчерпали се водещи. Като например Андрей Арнаудов и Иван Христов, които водят към момента "Фермата", на която са и продуценти. Сходен резултат обрича и най-пресния телевизионен тандем - Даниел Петканов и Александър Кадиев, които гледаме през уикенда в "България търси талант". Лиготиите им обаче не минават с положителна оценка от повечето зрители. 

По-назад в класацията са "горещата" водеща Венета Райкова ("Папараци"), певицата Мария Илиева (участваше в последния сезон на "Като две капки вода", а сега я гледаме като част от панела на хитовото "Маскираният певец"), Алекс Сърчаджиева ("Игри на победата"), Ники Кънчев и Геро пък са доста по приемливи в ефир, защото са събрали минимален вот. Така по-скоро можем да ги изключим о класацията.