Актьорът Димитър Рачков ще се посвети на това да забавлява хората на живо в различни градове из страната. Това ще се случи през лятото, когато вероятно актьорът ще има почивка от излъчването на 2-часовото предаване в телевизионния ефир. Към момента звездата от „Голата истина за група „Жигули“ планира да представи „Забраненото шоу на Рачков“ в три града. Във всеки от тях ще излезе на сцената обаче в два поредни дни.

Турнето му започва от Пловдив, където актьорът ще изнесе програмата си на 16 и 17 юни. Мястото на срещата му с публиката е Античният театър, а пропуските се котират на цени между 25 и 45 лв. Седмица по-късно (22 и 23 юни) Рачков ще е във Велико Търново, където ще се поклони в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Последни към момента ще го видят феновете му във Варна. Пред тях комедийната звезда ще излезе на 25 и 26 юни, като мястото е Дворецът на културата и спорта.

„Има събития, които не са за изпускане и си заслужават! Искаш да научиш повече за “кухнята” на нишката, която ни свързва със света около нас – телевизията? Готов ли си за много забавление и отговори? Димитър Рачков ще те въведе в света на ефира!“, анонсират организаторите. Самият актьор също обяви за обиколката си, отбелязва Монитор. “Едно е сигурно обаче – това лято идвам при вас в Пловдив, Велико Търново и Варна със Забраненото шоу на Рачков. Абе, друго си е да се видим… на живо!“, не скри ентусиазма си Рачков.