Любовни драми тресат екипа на „Господари на ефира” посред лято, научи „Ретро”.

Продуцентът Магърдич Халваджиян и водещите са в ужас, след като една от най-романтичните истории в екипа е завършила скандално и е напът да промени трайно състава на предаването. Звездата и титуляр на шоуто Димитър Рачков се е разделил окончателно с колежката си Мария Игнатова, и то по драматичен начин.

Актьорът изоставил блондинката още преди четири месеца, след като връзката им била в криза от цели две години, разкриват колегите му, които всячески се стремели да им помогнат да затоплят отношения, но неуспешно. По думите им Рачков буквално изпъдил Мария при един от редовните им скандали, след като избухнал и чашата на търпението му преляла.

„Проблемите не бяха един и два и ставаше все по-зле. Той не можеше да се примири с факта, че тя буквално се поболява от диети. Напоследък заприлича на анорексичка и е по-слаба от 12-годишно дете. Не яде нищо по цял ден и постоянно се тръшка, че е дебела. Той се подлудяваше, че това ще й се отрази на здравето, а и защото от страх да не напълнее отказваше да имат деца”, обясняват хора от екипа на сплотеното като семейство предаване.

Всички в „Господари на ефира” са в шок от краха на любовта между Игнатова и Рачков, колкото и предизвестен да е бил той. Причината е, че след раздялата им атмосферата била драстично променена и нажежена. Актьорът нямал никакви проблеми да продължи да работи като досега в предаванията на Халваджиян, както и самата Мария. Никой от двамата не коментирал неприятното развитие на връзката им, но въпреки всичко конфузът при общите им срещи бил голям за околните.

Истината за раздялата на русокосата водеща и комика лъснала окончателно на рождения ден на Кремена Халваджиян преди месец. Тогава Мария Игнатова пристигна сама. Досега, колкото и дрязги да е имала тя с мъжа до себе си Димитър Рачков, двамата винаги са вървели в комплект по светски събития, особено на фирмени такива. За първи път не беше ясно къде е силната половинка в двойката.

Самата Мария избягваше темата за Рачков, но и присъстващите на партито проявиха достатъчно такт, за да не питат къде е той. Блондинката изглеждаше усмихната и лъчезарна. Сред гостите обаче се разнесе слух, че това било само поза.

За раздели между Митко и Мария се говори от години. Двамата нерядко са били скарани и дори са опитвали да живеят поотделно, но това винаги е отминавало за няколко дни. Според познати на двойката сега случаят е различен. Бившите влюбени били направили разбор на връзката си и стигнали до извода, че тя отдавна е изчерпана. Рачков бил категоричен, че няма повече търпение да чака колежката си да се промени.