Един от най-любимите телевизионни дуети–Димитър Рачков и Мария Игнатова  не се появиха заедно дори на предпремиерата на новия серил, в който участват. Двамата играят в "Полицаите от края на града", като блондинката има доста малка роля и по-скоро се ползва със статута на гост звезда, докато Рачков е един от основните полицейски образи. Въпреки това нито той, нито кумецът му Васил Василев-Зуека се появиха на предпремиерата на сериала вчера. Причината-по червения килим мина Игнатова, придружена от най-добрата си приятелка Алекс Раева, която също играе в сапунката.

Рачков прави всичко възможно да не се засича с бившата си изгора и този път също не направи компромис. Той може да разчита изцяло на подкрепата на Зуека, въпреки че Мария бе кума на сватбата на семейство Василеви в началото на миналата година.  


Освен тях, в сериала влизат още и Герасим Георгиев–Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Виктор Калев и Алексей Кожухаров.

Сериалът е със специалното участие на любимия телевизионен тандем – Зуека и Рачков. Голямата изненада е Кристиан Милатинов – футболист, играл с Меси, модел, а вече и актьор.
 

Той влиза в ролята на инспектор Колев, а работата му в сериала се оказва голямо предизвикателство.

„Най-радостното е, че съм рамо до рамо с вече утвърдени лица от българското кино и театър", споделя красавецът.


Сюжетът пренася зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми, отколкото решават.

„Хуморът е наш, а най-големия ми хонорар от участието е, че играя със Стефания Колева. Тя е моята жена”, зарадва се Геро, който е атракцията на сериала.