Нова страница във войната между Мария Игнатова и Димитър Рачков от вчера вечерта. След като дълго време бяха заедно, после се разделиха, събраха за пред хората и пак скъсаха, този път окончателно, вчера водещият на „Като две капки вода” не спря да използва името Мария, па макар и без фамилията Игнатова, забеляза Hotnews.bg. В най-гадната смешка се включи и другият водещ Васил Василев-Зуека, а двамата се чудеха коя е бил кума на сватбата на Зуека и Ани Вичева преди години.

На венчавката кум бе Рачков, а кума Игнатова, защото тогава двамата все още бяха двойка. Иначе Рачков ту отказваше да поздрави жена с име Мария, защото му напомняла на някого, ту крещеше това име по няколко пъти от сцената. Дали последната информация, че блондинката е щастлива с новия мъж до себе си Ивайло Цветков – Нойзи не е провокирала въображението на водещия, който сам импровизира на сцената или пък просто сценарният екип се упражнява върху персоната на бившата си колежка, няма как да знаем.

Факт е обаче, че рекордният рейтинг на предаването в последните седмици на карантина не изисква такива смешки с бивша любов и колежка.
снимка:Фейсбук като две капки вода