Димитър Рачков се върна в „Като две капки вода“, макар и за броени минути, за да подкрепи новия водещ Герасим Георгиев-Геро, видя Woman.bg. Рачков обаче имаше и по-важна задача-обяви, че шоуто по ще започне на 7 март в 20.00 часа по Нова телевизия. Очевидно комикът няма да влезе в пряка конкуренция с бившата си Мария Игнатова, която води по конкурентната bTV предаването „Папараци“ от около 21.30-22.00 часа.

Шоуто на Димитър Рачков започва в абсолютния праймтайм на телевизията-20.00 в неделя и очевидно към него очакванията ще са големи. Засега от продукцията на издават подробности за предаването, но със сигурност негов режисьор ще бъде любимеца на Маги Халваджиян Кирил Кирилов-Кико, който прави и Капките. Заради новото предаване мястото на Рачков в шоуто на имитации поема Геро, който не изглеждаше притеснен в първите си минути на сцената редом до Рачков и вечния му партньор Васил Василев-Зуека. Зрителите се раздвоиха в оценките си за новия водещ.

Едните бяха категорични, че той е глътка свеж въздух. „Геро е чудесен, свеж, непринуден и без излишно преиграване“, коментира доволна почитателка. „Без Рачков няма да е същото“, отсичат нейни опоненти.