Днес за пърив път Русе посрещна екипа на музикално шоу №1 X Factor.

След изключително талантливите деца, които продуцентите откриват тук на кастинга на „Големите надежди” решават тази година да включат в „изборния маратон” на шоуто и българския град „На хубавия син Дунав”.

Интуицията им не ги подвежда, защото днес Русе показа много талантливи и амбициозни млади изпълнители.

Сред тях са атрактивният Асан Саров, който не без основание се представя за „Новият” Майли Сайръс; 15-годишният носител на Гран При в Москва за вокалист – Петър Тодоров и младата дама Ивелина Петкова, определяна като двойничка на Михаела Филева.



Тази сутрин отново пред проежкторите на X Factor застана и Драго тракториста, известен още като русенският Том Джоунс.

Още в първия ден на кастингите за X Factor екипът на шоуто бе изненадан от появата на кандидат N 1513 – Димитър Рачков. Той се появи в една от стаите за прослушвания във Велико Търново с надежда да покаже вокалните си умения.

Вместо това обаче бе смаян от таланта на пеещата в момента Преслава Кръстева, дъщеря на един от най-добрите музикални педагози в България

Аделина Колева. Аделина подготвя голяма част от успешните млади изпълнители у нас, сред които е и финалистът от пъривя сезон на X Factor – Богомил.

Явяването на 24-годишната Преслава на кастингите за X Factor потвърждава още веднъж доверието, което талантите имат към единственото музикално шоу у нас, което създава звезди.

Утре екипът на X Factor се отправя към българското Черноморие.