По всичко личи, че Мария Игнатова все още държи влага у Димитър Рачков. Има-няма време и той все се изцепва с нещо по нейн адрес. Очевидно блондинката е силно непрежалима за комика, щом не пропуска да я закове в ефир. Това се случи в последното предаване за сезона на неделното му шоу по Нова телевизия, където с половин уста я сравни със змия.

"Имал съм такива жени, че като легнеш до тях и те хване треска. Да не споменавам имена в ефир, че не е удобно. Известни са", отсече любимецът на Маги Халваджиян пред една от участничките в конкурса за момиче на Рачков, която го попита дали е бил с жена, чиито крака са студени. Телевизионера обаче не спря дотук и продължи, с което категорично даде да се разбере, че визира Мария Игнатова: "Мен само ме използват за трамплин! Която мине през мен и отскача! После стават водещи, всичко водят".

Опитвайки се да се пошегува и със себе си до някъде, Рачков явно не осъзна, че нанесе голям удар на изгората си, което потвърждава клюката, че раздялата им не е завършила никак добре.