Едно от най-обичаните телевизионни лица в България Радина Червенова отново ще се изявява на тв екран за радост на многобройните си фенове. Този път обаче не в БНТ, където бяхме свикнали да я виждаме от години, а в bTV - Радина става част от екипа на "Преди обед".

Радина обаче няма да смени коронната водеща на обедното предаване - Деси Стоянова. От медията обясниха, че звездата на БНТ1 ще има рубрика, в която ще среща зрителите с позабравени герои от миналото. Както и ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения. Изявите й ще са в понеделник и сряда.

"Преди обед" се завръща на 6 септември, а сред новите лица се нареждат и Сара Драгулева, която стана популярна наскоро като приятелката на Папи Ханс. Тя ще се впусне в приключението "Долче вита". Сред новите попълнения е и популярният влогър и актриса, позната от сериала "Съни бийч" - Поли Недкова, която ще следи социалните мрежи изкъсо. Явно идеята на появата й е да бъде контрапункт на Андреа Банда Банда в "На кафе".

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади - те ще имат свои тайни мисии, които зрителите ще разгадават в продължение на седмици. Последователите на "Преди обед" в социалните мрежи могат да очакват допълнителни предизвикателства и съдържание и в каналите на предаването в инстаграм и фейсбук.