Звездата от "Стъклен дом" Радина Кърджилова гостува в bTV, където коментира ролята си в новата постановка "Йерма" от Ф. Г. Лорка на театър "Българска армия".

"В "Йерма" не съм чисто гола, а с телесно бельо", така Кърджилова отрече мнението, че се появява напълно гола в спектакъла.

"С режисьора решихме да се съблека още в самото начало на репетиционния процес и си казах, че съм готова на всичко, което Диана Добрева реши. Мисля, че визуално изглежда много добре и финалът е много въздействащ".

На въпроса на водещата на "Преди обед" Деси Стоянова дали се е допитала до половинката си, актрисата отговори, че е споделила с Деян Донков.



"Той се съгласи. Той го прие. Идваше по време на репетициите и беше част от екипа. Деян ми дава спокойствието, от което се нуждая.

Особено сега, когато тече подготовката за "Йерма", защото тя е доста тежка пиеса. Той балансира емоциите ми".

27-годишната Радина има опит в голите сцени - още на 17-години й се налага да се снима без дрехи в италианска продукция.



"В този филм – "Последният бей на Балканите" – по време на снимките ми казаха, че трябва да се съблека. И то беше едно реване, едни истерии, едно притеснение".

Звездата от "Тилт" разказа, че не е искала позволението на родителите си, защото е била "притисната от обстоятелствата и режисьора".

Радина Кърджилова говори и за майчинството, като заяви, че е готова за дете, но това ще се случи, когато Бог реши.