Радина Кърджилова разказа за един от най-ужасните моменти в живота си.

Актрисата разказа, че откакто е станала майка се чувства "по-спокойна, по-смирена и по-уплашена".

"Страхът се превърна в ужас", допълни актрисата пред Гала и разказа, че с Деян Донков, който е баща на сина ѝ Христо са решили да направят кръщене на детето преди да навърши годинка заради едно преживяване, което я е разтърсило.

Радина сподели, че, излизайки от банята с детето на ръце, е паднала на плочките в коридора. Самата тя страшно се уплашила, а Христо избухнал в плач. Детето не е пострадало, но уплахата на майката била много голяма. Деян Донков, който бил на събитие, веднага се прибрал, но случката оставила силен отпечатък.



Кръщенето на Христо беше на 4 юни, а на 23 юни той празнува първия си рожден ден в семейна обстановка с "балони с хелий, торта и подаръци".

Деян много помагал на Радина от самото раждане на Христо. "Без него нямаше да се справя с тревогите и притесненията си", сподели актрисата, като разказа, че всички са били взаимносвързани в този момент - Донков хранел нея, а тя - Христо.

Когато детето е на 3-4 месеца, Радина се явява на кастинга за филма "12 а" и се уговаря с екипа, че ще ѝ осигурят каравана, за да може да кърми и детето да е близо до нея. Деян е бил с нея през всичките снимачни дни, за да се грижи за Христо.

На 10 месеца отбива Христо заради репетициите с Маргарита Младенова в СФУМАТО, което се оказва много тежък момент за нея и за детето.

Семейството прекарва лятото в каравана на морето. Радина се е прибрала за кратко в София заради ангажимент, но скоро пак заминава, тъй като морският въздух се отразява много добре на Христо и той се чувства прекрасно там. Тя сподели още, че той е "много чувствителен, много е гушлив, много усмихнат, много е спокоен".