С голям корем, актрисата Радина Кърджилова заработва някой лев допълнително.

Красавицата съвсем скоро ще дари Деян Донков с мъжки наследник, но поема още ангажименти. За последно актрисата стана рекламно лице на световноизвестна марка за дрехи.

Кърджилова е прибрала сериозен хонорар, за да представи нови дрехи за бъдещи майки.

Дъщерята на художника Христо Кърджилов вероятно ще роди през юни.

Чакам с нетърпение този момент. Чувствах, че съм бременна още преди да излязат резултатите. Деян беше с мен. Много сме щастливиУ, сподели наскоро Кърджилова

Звездата от сериала "Стъклен дом" е получила и няколко предложения да продаде правата за снимки на бъдещето бебе, но тя е отклонила предложенията.

Всеки ден Радина е и в театъра, където не спира да репетира. Целият й месец април е препълнен с участия, като актрисата тръгва и на турне с постановката "В полите на Витоша". Самата Радина споделила на свои колеги, че желанието й е бързо да се върне на сцената.

Все още не е ясно кой ще я замества в театър "Българска армия". Която и наследница да сложат, Кърджилова не се бои, че ще бъде изместена.

Двамата с Деян се залюбиха преди почти пет години, но в началото близките около тях не приемаха връзката им за сериозна. Допълнително напрежение вся и участието им в риалити предаването "Къртицата". Пред екраните Донков удари лек шамар на половинката си, с което предизвика гнева на цялото й семейство. Към настоящия момент семейството на Радина е приело Деян като зет и разчита, че той вече е улегнал мъж, готов за семейство.