Най-добрият подарък за Нова година очаква актрисата Радина Кърджилова.

В края на декември половинката на Деян Донков се очаква да роди първото си дете, пише „Всеки ден".

Новината бе потвърдена от три източника на вестника, включително роднина на актрисата.

Чаровницата, станала известна след „Стъклен дом", от близо година прави опити да забременее, като за съжаление първият й опит завърши неуспешно.

Кърджилова е направила спонтанен аборт преди няколко месеца, след като възлюбеният й Деян я ритнал жестоко в корема, афектиран от поредния им скандал и повлиян от огромно количество изпит алкохол.

Ударите му се оказали фатални за детето в корема на Радина и тя пометнала. Актрисата дълго време обвинявала както себе си, така и своя насилник за нещастния случай.

След разговори с психолози и със свои приятели в крайна сметка тя простила постъпката на секс символа. Сега всичко това е зад гърба й и Радина очаква отново дете, като според запознати тя е бременна във втория или третия месец.



Този път Кърджилова била твърдо решена да опази драгоценния плод на любовта й с Деян, като се зарекла, че ако той й посегне дори само веднъж, ще си опакова багажа и ще се изнесе от общото им жилище.

„За мен в момента няма нищо по-важно от това да износя детето си и то да се роди живо и здраво, дано всичко да бъде наред, няма да позволя на никого да го застраши", кълняла се Радина пред свои близки, които я убеждавали да стои далеч от насилника Донков.

Тя не искала да предприема крайни действия спрямо половинката си, защото виждала, че Деян много се радва за това, че ще стане за втори път баща. Той декларирал пред Кърджилова, че дава мило и драго както за нея, така и за детето им и няма да се държи лошо към него.

Донков се стараел да стане нов човек и полагал нечовешки усилия, за да обуздава агресията си. Записал се да спортува и дори се опитвал да намали алкохола. Радина пък напълно спряла да поема вредни субстанции, за да не застрашава здравето на бъдещия мъник, растящ в нея.

Родителите на Радина вече не се отделяли от нея и следели дали всичко около дъщеря им е наред. Те дори настоявали Кърджилова да спи при тях и да държи дистанция с Деян.

„Един втори аборт ще я съсипе, просто ще я вкара в сериозна депресия, а и може да попречи на други бременности", коментират запознати.