Актрисата Радина Кърджилова изглежда иска окончателно да излекува съзнанието си от вредни влияния и от травмиращите случки от последните месеци, на които стана свидетел цяла България.

Тя изживява много драми покрай любовта си  с Деян Донков и това я подлага на голям стрес. В разправиите си и силната си страст, която се разгаря между тях, те стигат до крайни, болезнени състояния, при които накрая Радина е със сълзи на очи, пише Lifestyle.bg.

В момента двамата са на почивка на морето и изглежда дори работят върху това да имат дете. Това обаче може би не е достатъчно за Радина да се излекува от шока и поради тази причина ''драматичната актриса'', както я нарече Жена Калканджиева, е решила да промени мисленето си и да стане по-положително настроена. Тя е започнала да чете за положителното мислене.

Много хора от обкръжението на Кърджилова отбелязват, че тя е доста лабилна и най-вече много съсипана от сложните им отношения с Деян. Поради тази причина, звездата от ''Стъклен дом'' е прибегнала до крайни мерки и може би се надява ''Тайната'', която помага на хората да мислят положително, да помогне и на нея и да я накара да гледа света през розови очила.

Напомняме, че двамата с Деян Донков имаха редовни скандали в предаването ''Къртицата'', след което се разкри и една мръсна тайна от миналото. Оказа се, че Деян посяга на половинката си и й е нанесъл сериозни травми, след което тя е подала жалба, която впоследствие оттегля.