Не е мила и добра на всяка цена, не се събужда винаги с усмивка, често сменя настроенията си, но е красива, талантлива и работлива. Актрисата от "Стъклен дом" идва на снимки свежа, въпреки че е спала само 3-4 часа след купона вкъщи до 5 сутринта.

Скрила е прекрасната си фигура под широки дрехи, сякаш напук на двойничките на чалга певиците. В разговора улавям, че от нея лъха
любовно разочарование, но в същото време излъчва и любов. Не към мъж, а към... кучето й Аксел.

защо отслабна толкова след първия сезон на "Стъклен дом"?

-В първите серии на сериала бях "пухкавичка", както казват моите колеги, затова свалих около 5 кг и сега се чувствам добре. Спазвах 90-дневна диета. Първият ден ядеш месо, зеленчуци, яйца, сирене, кашкавал, като до обяд си само на един или два вида плод, например 1-2 банана, 1-2 портокала и след 18 ч. не ядеш нищо. Вторият ден са позволени варива - леща, боб, грах, броколи. Третият ден си на тестени неща. Четвъртият - са позволени плодове и така програмата се редува 90 дни, като на 29-ия пиеш само вода. Изкарах 2 месеца на тази диета. Сега се храня разделно и не ям след 18 часа.

-Ти вярна ли си в любовта?

-Вярна съм, но не вярвам в нея. Разочарована съм от любовта или може би изискванията ми към мъжа до мен стават по-големи. Любов има навсякъде, но може би аз не съм срещнала точния човек.

Източник: "Всичко за жената"

А какво те радва в живота сега?
Напоследък имам чувство, че получавам душевен оргазъм от всяко сладко нещо, което изям. Радват ме Аксел - моето куче, и брат ми, който е на 18 и кандидатства в Амстердам компютърна анимация. Той може би е най-близкото ми същество, много държа на него и знам, че би ме изтърпял с всичките ми настроенийца. Когато изпадна в едно от тях, баща ми постъпва по най-мъдрия начин - оставя ме да ми мине, докато майка ми е по-чувствителна и ми звъни по 10 пъти, защото се притеснява за мен. Черният ми лабрадор е на четири месеца и половина. Мислех, че ще се справя с грижите за него, но ми
идва малко нанагорно. Е, като съм се хванала на хорото, ще го играя. Той изяде всички фотьойли вкъщи. Веднъж бях седнала в едно заведение в центъра на София, за да обядвам, беше се укротил съмнително и като го погледнах, видях как цялата дървена маса е нагризана, а под нея - само трески.