Актрисата Радина Кърджилова окрала от театъра в Ямбол снимки на своя кумир Невена Коканова, пише в. „Уикенд“ в последния си брой.

„Това е самата истина. Имахме представление в Ямболския театър, който между впрочем носи името на Коканова. Още с влизането видях снимки с кадри от нейни филми. Отидох и директно си ги свалих от стената. Прибрах си ги в сака и красят стаята ми.

Жените като Коканова и Катя Паскалева вече са изчезнали. Като гледам в какви жени се превръщат днешните момичета, ми се повръща“, разсъждава звездата от „Стъклен дом“.

Припомняме, че преди броени дни Радина си намери чистокръвен мъж. Става въпрос за новия й домашен любимец, в когото звездата е влюбена. Преди време тя отглеждала котка, но сега се спряла на лабрадор.

„Много е красив! Има сини очи, културен е и пишка само на терасата“, хвали кучето си Кърджилова. Паленцето се казва Аксел Дуду и тя се грижи за него с помощта на своята съквартирантка, която е и най-добрата приятелка на актрисата.

Чаровницата не допуска много хора до себе си, защото смята, че днешните мъже и жени не заслужават това, пише mamita-bg.com.

Вижте фотогалерия: