Екранната химия между Радина Кърджилова и Асен Блатечки вдъхнови продуцентите на „Стъклен дом” да слеят телата им в новия си проект за bTV „Фамилията”.

Възпитаничката на Пламен Марков влиза в каста като болезнен спомен който ще терзае героя на Блатечки и ще го тласне към ковчежето с мръсни тайни на Стефан Данаилов, пише „Монитор”. Бившият министър на културата е глава на влиятелно семейство, което е ключов фактор както за бизнеса в страната, така и във висшите ешелони на властта. Като изгубената изгора на Блатечки Кърджилова ще бетонира имиджа си на принцеса на драмата. Персонажът й ще си навлича системно и съзнателно неприятности, за да тества предаността на любимия мъж.

За разлика от звездата на Армията, Ваня Цветкова ще скочи в абсолютната крайност на темперамента, който показва като Таня Стоева в „Седем часа разлика”. От безкомпромисен съдия с желязна воля и афинитет към оръжията тя ще сложи празния поглед на невменяемата съпруга на Ламбо. Домашното й лечение изисква прием на силни хапчета, които отслабват паметта, но активират заложбите й на социопат. Клапата на поредицата, която Димитър Гочев и Димитър Митовски позиционират в сай фай жанра, щракна преди два месеца в София. Продуцентите от „Камера” обещават, че сюжетът ще „шокира аудиторията”, а съспенсът ще удря в диафрагмата досущ като психарията на Дейвид Линч в любимия им „Туин Пийкс”.