Радина Кърджилова се оказа по-опасна и от Николета Лозанова. Чаровната актриса такива интриги заплете в „Къртицата“, че зрителите вече не могат да преброят противниците й в Базата.

Модната шефка Жени Калканджиева е поредната захапала актрисата. По думите й звездата от „Стъклен дом“ е „кльощава като пръчка“. Жени използвала Радина като нагледен пример за анорексия. Актрисата си замълчала, но според запознати, това не е първият сблъсък на двете в Базата.

Още в началото Калканджиева нарече Кърджилова „надута“. Останалите жени в Базата също я нападнаха, че освен да пуши, нищо друго не прави. „И сандвич не я бива да направи“, шушукат жените в „Къртицата“. Гаджето на Донков бързо се открои като най-капризната участничка.

„Ние си мислехме, че по-лошо от Николета Лозанова няма, но сме се объркали“, подхвърли Икебаната. Още от първия ден Радина се скара с Емануела. Кърджилова се тръшна, че не може да търпи чалгаджийката.

След като Емануела разбра настъпи истински апокалипсис. И Радина отнесе куп псувни и обиди, пише „България днес“, цитира hotarena.net.