Страстна пушачка е актрисата Радина Кърджилова. Младата звезда от „Стъклен дом“ поддържа добрата си форма не със спорт, а с цигари и вероятно с повече секс. Тютюневите изделия претъпяват апетита на Кърджилова и с това й помагат да не качва излишни килограми.

Хора от екипа на сериала разкриват, че Радина толкова често пафка, че задминава по това и колегата си Асен Блатечки, което е забележително постижение. Актьорът е известен в средите като зарибен пушач, който не вади фаса от устата си за повече от 5 минути. По думи на очевидци обаче Радина го смаяла с умението си да пафка.

„Не пуши по-малко от 40 цигари на ден. Ще си съсипе здравето, но е голям инат“, коментират близки до звездата.
Героинята на Радина в „Стъклен дом” Сияна също си позволява да пуши, макар да е млада майка. Както върви развитието на сценария, Сияна май ще изостави Дани и ще се върне при Чарли. Героят на Асен Блатечки пък ще се вдигне от инвалидната количка и пак ще бъде нормален мъж и баща.
Името на Радина Кърджилова беше едно от най-спряганите през лятото. Романът й с Дон Жуан Донков, както наричат Деян заради похожденията му, изостри още повече медийния интерес към младата и красива актриса, пише kliuki.bg.