Пребити бебета, порно, гигантски змии в Хасково и прочее съмнителни публикации напълниха Фейсбук профила на Радина Кърджилова, който се следи от почти 40 000 души.

На страницата, в която има стотици снимки на актрисата, е написана рождената й дата и професионалната й кариера.

Проверка на „Монитор“ обаче установи, че това е фалшив профил на Радина Карджилова. Актриса не поддържа от няколко години страница във Фейсбук, тъй като още през 2011-а стана жертва на зложелатели. Тогава непознати я засипаха със спам и досадни съобщения и звездата от „Стъклен дом“ сама премахна страницата си.



В момента има 5 профила с нейното име, но нито един от тях не се поддържа от Радина. Най-посещаваният от тях – този с почти 40 000 лайка, е и най-смущаващият. Само за последните два дни на стената му се появиха публикации „Вижте какво показа тази 16-годишна ученичка във фитнес центъра“, „Заснеха Емилия и Галена голи на плажа“, „Гигантска змия в Хасково нападна тракторист“, „Гавра с 3-месечно бебе взриви страната“ и „Нов побой над 6-месечно бебе“.

Тази която се радва на най-голям интерес, е „Домашно видео с Радина Кърджилова изтече в нета. Видео 18+“. Предполага се, че с такива скандални публикации администраторите на страницата генерират голям трафик и печелят пари.