Актрисата Радина Кърджилова представи нова линия бижута. Преди няколко седмици тя разкри новото си начинание, публикувайки кадри на първите ръчно изработени украшения в социалната платформа Инстаграм.

Семплите модели и цветови комбинации успяха да провокират последователите на звездата от “12а”, които споделиха общо мнение, че този занаят очевидно ще се окаже печеливш за нея. Преди дни любимата жена на Деян Донков, който в момента зрителите наблюдават в сериала “Ягодова луна”, показа последните накити с естествени камъни. Хитови се оказаха предложенията й със сапфир, аметист и съчетанието на два вида розов кварц. Всъщност хобито на наградената с “Икар за женска роля” актриса се проявява ярко в първите седмици от въвеждането на извънредно положение у нас заради разпространението на COVID-19. Професионалните ангажименти на театралната и филмова знаменитост стопират и тя решава да твори отново в света на изкуствата, но този път по нов и различен начин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on


Феновете на Радина не останаха безучастни към работата й. “Уникални са”, “Много е красиво”, “Прекрасно”, “Страшно много харесвам нещата, които правите”, “Страхотни бижута”, са само част от коментарите в уебпространството. Според почитателите на Кърджилова единственият минус се оказва цената, която не е спомената. Тя става известна при евентуално желание дадена гривна или колие да бъде закупено, пише "Монитор".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on