Примпомняме ви, че Радина стана майка само преди година, а вече изглежда по-слаба от преди да забременее. Звездата от "Стъклен дом" се е стопила! Близките й вече се притесняват за състоянието й, а ние можем да потвърдим плашещо слабата й визия.

Екип на "Hotnews.bg" засече тъмнокосата красавица в магазин за дрехи и аксесоари в центъра на София. Изглежда Радина нямаше намерение да стои дълго в магазина, все пак бе натоварена с много багаж, Христо и кученцето им. Тя бе запазила палто от еко-кожа с косъм и други дребни аксесоари. След като консултантката й връчи голямата торба, половинката на Деян Донков се изстреля към изхода.

Радина направи впечатление с цветна визия - голямо бежово палто, дебела шапка, боти с грайфер, чорапогащник на фигурки и къса пола, която разкриваше слабите й крачета.

По време на майчинството си в името на здравето на детето Радина не бързаше да се вталява и кърмеше малкия. Кърджилова не криеше факта, че спазва доста стриктни диети, а по време на работен режим имаше периоди, в които да хапва по 3 портокала на ден.

Публична тайна е, че Донков от няколко месеца има връзка с младата си колежка Елена Петрова, която му партнира в „Калигула”. Радина отначало не вярвала на слуховете, но за съжаление те могат да се окажат истина.

Радина е съсипана и според нейни близки именно това е причината тя да се стопи до 45 килограма!