Радина Кърджилова успя да изправи на нокти две телевизии.

Актрисата, която влезе в „Къртицата" на мястото на напусналата Николета Лозанова, подлудила шефовете и на btv, и на ТВ7, докато я пуснат в шоуто.

Какво е струвало това на продуцентите обаче, само те си знаят.

Седмици наред младата актриса се тръшкала, ревяла, изпадала в истерични пристъпи и правела истински циркове, настоявайки да я пуснат да види Деян.

Тя прецакала дори неговия собствен син, изземайки му правото на среща с баща му, което му било предоставено от екипа на шоуто, пише "Всеки ден".

Звездите в „Къртицата" имат право на „свиждания" с близките си по два пъти седмично. Жени Калканджиева например се вижда с мъжа и детето си. Но с Деян Донков не е така.

Още като разбрала за правото на срещи, Радина започнала да се тръшка на майката на сина му - Анастасия Ингилизова, с молба да й отстъпи възможността да се вижда с Деян.

Срещите обаче не били достатъчни за Радина и тя искала да влезе в Базата. От в btv били категорични, че няма да я пуснат, защото е тяхно лице.

Заради истериите на Кърджилова обаче накрая самите Иван и Андрей се намесили и в крайна сметка от конкурентната телевизия склонили.