Радина Кърджилова се връща на сцената два месеца, след като роди втория си син Йоан, научи първо Lupa.bg. Второто дете на актрисата и на любимия й мъж Деян Донков проплака на 23 март в Пловдив. 23-ти е и датата на раждане на по-голямото дете на Радина и Деян – Христо, който през юни ще стане на пет годинки.

Звездната двойка планира първото появяване пред публика след раждането на Йоан Донков да е в края на май в постановката "Любовникът", чийто режисьор е самият Деян Донков. Деян и Радина излязоха за първи път заедно на сцена в една от най-прочутите пиеси на Нобеловия лауреат британският драматург Харолд Пинтър "Любовникът". С този спектакъл известните актьори откриха новата 2019 г.

Заради пандемията и заради втората бременност на Кърджилова двамата почти не играха през миналата година. Актрисата се отдаде на майчинството, а Деян през това време се снима в български и в чуждестранни кинопродукции. Радина и Деян планират да играят три представления на "Любовникът" и през юни, като актрисата планира да посрещне 35-ия си рожден ден на 17 юни на сцената сред публиката.