С татуировка, изобразяваща името на любимия й Деян, се снабди актрисата Радина Кърджилова.

Омастиленият надпис краси пръста на звездата от „Тилт“ като бижу, а тя признава, че съвсем скоро възнамерява да увековечи върху кожата си по същия начин и едногодишния си син Христо.

„Един ден се обадих на Маргита Гошева и казах, че искам да се татуирам. Тя ме заведе в едно студио за татуировки и го направих“, изповяда се Кърджилова пред InterviewTo.

В момента тя, Деян Донков и малкият Христо живеят в каравана на българското черноморие. Артистичното семейство ще остане там до края на лятото, а родителите вече са изградили и люлка за детето си в непосредствена близост до караваната.

„Родителите ми подариха люлката за рождения ден на Христо, който празнувахме на 23 юни. Беше един семеен празник – с много балони, подаръци, усмивки и торта“, сподели наскоро актрисата, която от следващия сезон ще изгрее на сцената на Народния театър.

Това е първият отскок за момченцето до плажа, като престоят му покрай морските вълни му се отразява добре, доволни са родителите. Въпреки че е на почивка, Радина признава, че задълженията в караваната заемат цялото й ежедневие. Но е доволна от това.

„Тук на къмпинга пера на ръка и не мога да опиша какво удоволствие ми доставя да накисвам дрехите, да ги пера, да ги изцеждам, да ги простирам, да ми миришат дрехите на хубав прах за пране, а после да ги гладя с ръце, да ги сгъвам, да ги прибирам в караваната. Тук хората си казват, че идват на почивка, но не мога да си представя как ще се опъна на хавлията, после във водата, после сокче и пак на хавлията. Аз постоянно върша нещо и вечер, когато малкият заспи, усещам приятна умора от добре свършената работа“, обяснява Кърджилова.

Тя определя появата на Христо като най-важното събитие в живота си. След като даде живот на първото си дете, тя отказа алкохола и започна да спортува всяка сутрин.

„За мен е важно, когато една жена роди и влезе в 30-те, да отделя повече внимание на външността си. Една актриса трябва винаги да изглежда добре, да се понася в собствената си кожа“, категорична е Радина, която ще видим в ролята на учителка от 15 септември, когато „12 А“ ще се завърти на големия екран.