Преди няколко дни стана ясно, че Луиза Григорова отново е сама.

Актрисата, която стана популярна със сериала Стъклен дом, скъса с поредния мъж в живота си – рапърът Стефан, син на секссимвола на родното кино от 80-те Иван Иванов, пише Супер 19', цитира slava.bg.

Преди месеци Луиза и Стефан демонстрираха дълбоки чувства, целуваха се по градинките в София, не можеха да се нарадват един на друг.

Но и не бързаха да изконсумират страстта си. Иванов дори бе татуирал името на любимата си на гърба. В момента всичко това е история. Григорова твърди, че вече изпитва само приятелски чувства към Стефан.

Двамата с Луиза се запознават, когато рапърът е луд по приятелката й Радина Кърджилова. Стефан и Радина преживяват бурна 8-годишна връзка. Любовта им изобилства със скандали от ревност и дори побоища. Разделят се след първия сезон на сериала Стъклен дом, когато тя отива без него на море.

*Радина и Стефан

Според последната клюка в арт средите именно Радина е причината Луиза да се скара с набиращия популярност рапър. Въпреки, че била скъсала с него, тя не преставала да го насъсква срещу бившата си приятелка и колежка. С коментари в социалната мрежа Фейсбук Кърджилова допълнително наливала масло в огъня.

Тя подхвърляла на Стефан, че моделката не е добра партия за него. Не пропускала да спомене, че Луиза била прекалено разглезена и искала на всяка цена да е звезда. Изпълнителят ценял мнението на бившата си, тъй като двамата имали доста дълга връзка. Към края на миналата година той започнал да се държи по-студено към дъщерята на модната шефка Ивета Григорова.

„Личеше си, че идва краят на връзката им. Wosh MC стана много раздразнителен и неспокоен и това допълнително изнервяше Луиза“, коментират развоя на раздялата техни авери.

В момента Луиза всеки ден снима в новия български сериал ''Дървото на живота'', който предстои да тръгне по ТВ 7 и се рекламира като Българската сага. Премиерата на новата поредица е планувана за през пролетта.

*Луиза и Стефан

Заглавна снимка: Bulphoto