Напук на всички теории, че майчинството разхубавява, Радина Кърджилова е заприличала на концлагерист от недоспиване и грижи по 1-годишния си син.

Зрителите на кулинарното предаване „Черешката на тортата” по Нова телевизия останаха озадачени от изнемощелия й вид. От някогашната красота и лъчезарност на актрисата вече няма и помен, твърди столичен седмичник.

Радина покани гостите си – колегите си Моньо Монев, Параскева Джукелова, боксьора Тервел Пулев, който е известен главно с това, че е брат на Кубрат Пулев, и модела Катрин Вачева в артистичния си дом в центъра на столицата. Кърджилова обаче побърза да уточни пред зрителите, че е направила това с позволението на своя приятел Деян Донков. Болезнената слабост и измъчения вид на Радина не останаха незабелязани.

Кльощавата актриса, която нашумя преди няколко години с участието си в сериала „Стъклен дом” все повече плаши с вида си. Откакто се залюби с ексцентричния си колега Деян Донков, Кърджилова започна да слабее.

„Отслабнах със здравословно хранене, пък и Деян ме харесва така”, обясни Кърджилова. След като спряла да кърми сина им Христо, тя се подложила на жестока диета. През летните месеци карала само на диня и така се стопила до 42 кг. Заради системното недоспиване и грижите покрай проходилия вече малчуган, Радина заприличала на подвижен скелет.