Деян Донков и Радинка Кърджилова ще трябва да се възползват от постиженията на медицината, за да се сдобият с дете.

Двамата вече 6 месеца правят неуспешни опити да станат родители и в крайна сметка са потърсили лекарска помощ, разквира в. "Ретро".

Последната им надежда била ин витро процедура, тъй като младата актриса имала здравословни проблеми, разкриват нейни колеги от театър „Българска армия”.

Звездата, която в момента се изявява в „Ромео и Жулиета” с Явор Бахаров, признала, че не може да зачене по естествен път. Тя тръгнала по изследвания преди два месецаq след като с Деян се върнали от лятната си ваканция.

Двамата изкараха всички топли месеци на къмпинг на родното Черноморие. Още през пролетта, когато бяха в риалити шоуто „Къртица”

Радина сподели, че единственото й желание е да стане майка и ще се посвети изцяло на тази цел. Тя дори отказала снимки в чуждестранен филм, за да не пречат на задачата й. После Радина и Деян се усамотиха на морето, но благата вест така и не идвала.

„Като си дойде в София, се прегледа при четирима гинеколози, които й препоръчахме. Изследванията показали, че тя има проблем и после започна да търси специалист по ин витро”, обяснява нейна дружка от Военния театър.

Тя разкрива още, че Кърджилова най-много се измъчвала как любимият й ще приеме този проблем. Деян вече има син, който носи неговото име, от бившата си жена Анастасия Ингилизова. Донков бързо се навил на варианта с изкуствено зачеване.

Напук на слуховете, че не се разбират, всъщност актьорът бил лудо влюбен в половинката си и не давал и косъм да падне от главата й.

Сега бил плътно до нея и докато провежда хормонално лечение, преди да се подложи на процедурата. Даже бил доволен, че от ампулите е качила 4-5 килограма и вече не приличала на болна от анорексия.

„Връзката им е стабилна. Между тях няма никакви проблеми. Той я вози на репетиции, после я взима с колата, защото тя така и не се научи да шофира.

Единственият им проблем е с бебето и скоро ще решат и него”, убедени са колегите на Кърджилова.

Заради постоянните слухове около връзката и отношенията им те спрели да афишират любовта си и вече се крият далеч от медиите и почитателите си.

„Просто избягват публичността. Радина преди беше като отворена книга, въобще не се притесняваше и споделяше всичко. Това обаче й изигра лоша шега и сега двамата общуват само с определен кръг колеги”, обясняват още близките на Кърджилова и Донков.