Радина Кърджилова се съблече за красива фотосесия за известно наше списание. На кадрите бременната актриса е в компанията на половинката си - Деян Донков. Тя е в секси черна прозрачна рокля, той е гол. На друг кадър двамата се целуват под черен воал.
Двойката очаква второто си дете, отново момче.

Бъдещите родители, които избраха бебето да дойде на бял свят в Пловдив, изглеждат щастливи и спокойни заедно. А от снимките се излъчва любов. Това бяха и коментарите на последователите на актрисата в Инстаграм, където тя сподели снимки от фотосесията и благодари на екипа. Светската двойка мина през много драматични моменти, за да докаже любовта си.

Буйният нрав на Донков не е тайна за никого от арт средите. В миналото много техни колеги ставаха свидетели на жестоки кавги между двамата, включително и раздаване на шамари. Всички в гилдията се чудеха на Радина и прага й на търпимост, но явно любовта е по-силна от всичко.

Към днешна дата Деян е вече променен - спрял е алкохола и се държи като истински джентълмен. С търпение и упоритост Кърджилова успя да го вкара в правия път и да бъдат заедно щастливи