Влюбените гълъбчета от сериалите ''Под прикритие" и ''Стъклен дом" били на кулинарна почивка - хапвали морски деликатеси в мидена ферма край Каварна.

Като ВИП гости естествено им дали тарикатска маса - точно до морето, на шарена сянка. Радина и Деян си поръчали по една студена биричка с порция черупчести мекотели, но вместо да се радват на гледката и любовта си, двамата забили поглед в масата.

Актьорите били толкова намусени, че никой от останалите гости не изпитал желание да отиде и да се запознае с тях. Но все пак се подочул тих разговор от ''звездната маса'', в която Кърджилова си изплакала душата.

Възпитаничката на НАТФИЗ в прав текст заявила на Деян, че иска дете от него, и то възможно най-скоро. Секссимволът на Народния театър обаче не многословел по темата, а мълчал като партизанин на разпит. Само сегиз-тогиз му се изплъзвала по някоя и друга уклончива фраза.

Донков - обичайно весел и буен, бил различен не само като държание, но и на външен вид - с тази пораснала и зализана назад коса приличал на италиански мафиот от края на 70-те години. Радина пък вече не шашкала хората с неопределения си светъл цвят на косата, с който се разхождаше из София. Под огнените кичури сега прозирал естественият ''кестен" на Радето, пише slava.bg.