Актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова заформиха пореден скандал помежду си и работата стигна до бой.

Някогашните първи приятелки от „Стъклен дом” се скараха първо заради общ мъж, а сега чашата преля при избора на главна героиня за нов български сериал.

Преди няколко месеца двете красавици се сдърпаха заради рапъра Стефан, който първо премина като танк през Радина, а Луиза стана следващата му жертва. Отношенията им се обтегнаха достатъчно много, за да спрат да си говорят, но до по-сериозен скандал не се стигна, пише skandalno.net. Двечките водеха тиха война помежду си и избягваха да влизат под светлините на прожекторите.

Караницата им обаче отбеляза пиков момент преди няколко дни, когато Радина Кърджилова и Луиза Григорова се засякоха в известен столичен бар. За съжаление двете бяха в изцяло женски компании и по всяка вероятност именно липсата на мъжко присъствие им даде шанс да му отпуснат края.

*Радина и Луиза (Снимка: сп. ОК)

Очевидци разкриват, че свадата била предизвикана от Радина, която била солидно почерпена. През цялата вечер натрясканата актриса мятала злобни погледи към колежката си и сякаш дебнела нещо. В един момент Луиза решила да отиде до тоалетните помещения, където била последвана от врагинята си.

Свидетели на лудия скандал разказват, че Радина Кърджилова буквално влетяла и на секундата започнала да се заяжда със своята опонентка. В яда си стигнала дотам, че я заплашила с побой и саморазправа. Луиза Григорова обаче не останала длъжна и на свой ред започнала да псува като опитен каруцар.

Хора от телевизията са категорични, че причина за нелепия скандал между двете е нова телевизионна поредица, която отсега дава заявка да се превърне в печеливш хит. Участието на Радина било отхвърлено от продуцентите заради големите ѝ изисквания, но Луиза пробила с претенции за доста по-скромни хонорари.

Заглавна снимка: Bulphoto