Щастието за Деян Донков от раждането на втория му син вече е помрачено.

Родилката Радина Кърджилова изпъна нервите на актьора с претенциите си, но една от тях прониза като с кама сърцето на секссимвола, пише blife.bg. Актрисата от "Стъклен дом", която днес или утре трябва да бъде изписана от родилното със сина си Христо, е забранила в дома им да идва детето на Донков от първата му жена - Деянчо.

Наследникът на Анастасия Ингилизова очаквал с нетърпение появата на братчето си и обещавал на баща си да помага в грижите за него.

Кържилова обаче не искала Деян-младши да й е наблизо, тъй като освен, че и изнервена до краен предел около раждането, но и млачуганът бил палав и смятала, че не може да е спокойна, когато е наблизо около току-що роденото бебе..

Припомняме, че актрисата роди в 12:30 миналата сряда. Бебето ще се казва Христо и е кръстено на дядо си - художника Христо Кърджилов, съобщиха от "24 часа".

Междувременно стана ясно, че актрисата планира да се върне на сцената на Театър „Българска армия“ през октомври. „Радина е мъжко момиче. Игра до последния момент, докогато й беше възможно, дори пътуваше на турнета. Уговорката ни е да не пропуска новия сезон“, коментира директорът на Театър „Българска армия“ Мирослав Пашов, пише в. „Монитор“.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук