Изглежда Радина Кърджилова и Деян Донков не са традиционалисти, защото според мълвата актрисата предложила брак на своя колега.

Колеги на двете звезди разказват, че на Радина Кърджилова й било омръзнало да чака заветното предложение от своя любим. Затова актрисата взела нещата в свои ръце и предложила брак на Деян Донков.

Смелост за важната крачка тя набрала по време на светско събитие. Тогава нейни приятелки забелязали тъжния й вид и се поинтересували какво става. Отговорът бил, че причината за настроението е нерешителността на половинката й.

Дали по този повод, или по съвсем различна причина, Радина тези дни написа в профила си в социалната мрежа Facebook следното:

"Човек трябва да цени това, което има, преди да съжали, че го е изгубил."

Версиите за предложението за брак обаче са различни. Според друга тя отдавна се опитала да го оплете в мрежите си и го попитала дали ще я отведе до олтара още преди месец. Той бил изключително трогнат от постъпката й, само че започнал да си търси различни извинения за това, че все още не било дошло време за тази крачка в отношенията им. Донков поискал временна отсрочка, за да подреди мислите си , пишат от blife.bg.