Драматичните събития в отношенията между Радина Кърджилова и Деян Донков продължават с пълна сила дори и след като сексапилната актриса напусна шоуто "Къртицата".

Вместо да тъгува по любимия си и да следи с трепет всяка негова изява в риалитито, Радина се е отдала на разгулен нощен живот, обилно пропит с алкохол и флиртове, пише в. Всеки ден, цитира . Репортер на изданието е засякъл любимата на Деян Донков в столичен нощен клуб, в компанията на свои приятелки и млади мъже. Кърджилова е била отседнала в сепаре в дъното на заведението. Явно разчитайки, че е скрита от стотиците любопитни погледи на останалите посетители, тя юнашки надигала чашата с алкохол и активно разговаряла с добре сложен и облечен мускулест гологлав младеж.

Ухажорът на Радина активно я свалял, очевидно възползвайки се от състоянието на актрисата - душевно наранена от публичния си сеир в "Къртицата" и от унизителните побои нанасяни й от Деян Донков.

Към 2 часа след полунощ, вече тотално под влиянието на алкохола, Радина позволила на напористия младеж да я прегръща, но не и да я целува. Около час по-късно обаче неизбежното се случило. Пияната Кърджилова започнала да се целува настървено с незнайния ухажор.

Публичната изневяра шокирала нейните приятелки, които успели да предотвратят вмъкването й в чужд ергенски креват. Към 3.30 часа след полунощ две от приятелките на Радина Кърджилова успели да убедят актрисата, че трябва да си ходят. Трите напуснали заведението за огромно разочарование на мъжката си компания.