Истинска латиноамериканска сапунка се развихри в предаването ''Къртицата'' през последните дни.

Главни действащи лица са светската двойка Радина Кърджилова и Деян Донков.

Откакто Радина е в Базата, двамата не са спрели да се дърлят и да си спретват сцени на ревност пред цяла България.

Последната им кавга беше породена отново от ревност и то заради жена. След като Радина се отдаде на страстен танц с една от участничките Марина Певтичева, Донков не се сдържа и коментира пред половинката си, че не е бил очарован от танцувалните й подвизи, пише lifestyle.bg. Актьорът предпочитал той да бъде неин партньор в танца. „Имам нужда от внимание, искаше ми се аз да съм на мястото на Марина и да потанцувам с теб. Усетих липсата ти“. Актрисата му отвърна, че няма право да я ревнува и да й се сърди, като не можеше да разбере какво лошо има в това да се забавлява със ''същество'', което я кара да се усмихва.

Малко по-късно споменаването на бившата приятелка на Деян моделката Кристина Милева предизвика океан от сълзи и обвинения от страна на Радина.

Актрисата направо изпадна в криза и не спря да реве и вие пред всички, докато Жени я укоряваше. ''Вярно, бях чела, че си драматична актриса'', иронично подхвърли Калканджиева, докато драма принцесата бършеше сълзи.

Донков беше бесен заради поведението на половинката си и заплаши да излезе от Базата още същия ден. Това, което уплаши Радина обаче беше, че той заяви, че не е сигурен какво ще се случи с отношенията им. За да се сдобрят, Радина се заобяснява в любов на Деян, докато той лежеше в спалнята. ''Най-важното е, че се обичаме, че сме двама, аз те обичам чуваш ли...'', повтаряше ли повтаряше Радина на безмълвния Деян.

Припомняме, че по време на сватбата на Емануела Радина избухна нервно пред Деян: "Чувствам се като изтърсак. В шок съм. Ще ми се пръсне сърцето. Бях на цивилизовано място, а сега дойдох на нецивилизовано."

"И кое му е цивилизованото на това място, от което идваш", контрира я Деян. "Хората", прекъсна го Радина.

"Ей, котенце, знаеш ли, че играеш с човек, който се снима в чалга клипове", подразни Донков любимата си по повод на снимките й с Асен Блатечки в сериала "Фамилията". Точно в този момент Радина избухна в страшен рев, който продължи доста дълго време. Изглежда, че Деян силно ревнува от това, че Радина снима със сексапилния му колега.