Петричанинът не може да живее в забвение. Това му докарва пристъпи на паника и лудост. Доказателството е писмо, изпратено до електронна медия, в което се твърди, че е бил отвлечен.Проявил нечувано въображение, като се подписал с женско име и сам обяснил в женски род що за мъж-чудо представлява.

Прашката съвсем е изкуфял от чакане на поръчки. Най-откровеното българско жиголо пак е закъсал за клиентки и решил да напомни за себе си по този нестандартен начин, пише kliuki.bg.

В писмото „разстроената жена“ твърди, че Радо го няма от няколко дни, че го обича и че той изпълнявал всичките й дълбоко интимни нужди. В действителност такава загуба би била съкрушителна. Правописът в писъмцето бил на ниво трето отделение, но страстта, която бликала от него, горяла като газена лампа.

Радо не се държи като много „отвлечен“, имайки предвид колко е активен в интернет. На страницата на Х Фактор и тази на Поли Генова нестандартният любовник призовава всички да гласуват за Сани Алекса. Напористият сваляч от Петрич все си намира нова изгора, която да ухажва от разстояние. Затова че възрастово не подбира жените в живота си, говорят и горещите слова, които изпраща на Гала, която нарича „страхотна жена“.

Коледа наближава, а Радо се надява да се случи някакво чудо и всички очи отново да са вперени в него.