На 4 юни, от 19:00 часа, популярният писател Радослав Парушев ще отбележи 10 години от писателската си кариера и ще представи най-новия си роман “Отвътре”, издаден от Ciela, на официална премиера в столичния клуб Opera Café.

Това е първата жива среща с публиката и „физическа” премиера на Парушев от 2009г. насам, откакто презентира новите си книги в своя YouТube канал. С хиперактуалните си теми, с характерния си висок литературен стил и безкомпромисен, агресивен език, Парушев, известен както с предишните си шест книги (сред тях - „Никоганебъдинещастен”, „Животът не е за всеки”, ) така и с откровените си пристрастия към Достоевски, Еко и Борхес, този път прави и сериозна заявка за бестселър.

В новия роман на Радослав Парушев „Отвътре” всичко е възможно, точно както в живота няма невъзможни неща. Всичко зависи от избора на човек, а чрез всеки негов избор ние разбираме какво има той в сърцето си, какъв е той отвътре. А дали и ние бихме постъпили като него? Отговорите на тези и много други въпроси, както и откъси от книгата ще бъдат представени на 4 юни, от 19:00 часа, в Opera Café, под музикалния съпровод на Koka Mass Jazz.

"Левски, Осама Бин Ладен, български телевизионни сериали, любовна история, Трета Световна война и затворническо порно - миксирани арогантно, забавно и майсторски в един квазиутопичен коктейл, какъвто само Радослав Парушев би могъл да създаде. Този роман е както безкомпромисен разрез на обществото ни отвътре, така и тежко паве в развалените зъби на българския шоубизнес.", определя книгата писателят Захари Карабашлиев.