ТВ водещата на „Мармалад“ Радост Драганова и продуцентът и главен редактор на „Фермата“ Ники Николов отново се носят на крилете на любовта след драматичната си раздяла.

Това лято бяха забелязани заедно в курорта Слънчев бряг и изглеждаха по-щастливи от всякога. Двамата вдигнаха сватба в тесен кръг в луксозния комплекс „Аватон“ край Урануполи, Халкидики с прекрасна гледка към Атон преди години. Няма и година след това, те се разделиха с гръм и трясък и дори подадоха документи за развод. А той се хвърли в обятията на 21-годишната Лора Кадурина – дъщеря на актьора Георги Кадурин и съпругата му Мариана Миланова. Аферата им обаче продължи кратко и той се върна при Радост.

Това не е първата им разяла. Двамата са заедно от десетина години, през които неведнъж са се карали люто и след това сдобрявали. След края на предаването „Къртицата“, на което Ники беше главен редактор и продуцент, той имаше връзка с една от участничките – топ моделката на „Визаж“ Кристина Несторова, но авантюрата им приключи бързо, писа „Галерия“. Заради Николов Радост се разведе със съпруга си Явор Златанов. Двамата се разведоха през 2009 г. след грандиозен скандал. Явор нае частни детективи, които спипаха Драганова да му кръшка с Ники. Продуцентът също има първи брак, от който, както като Радост, има едно дете.